Parasols

Parasol kopen?

Er wordt wel eens gezegd dat de zon in Nederland niet zo vaak schijnt, maar toch is dit vaker dan men denkt. En hoewel het erg lekker is in de zon, is de hele dag soms te lang en wordt het ook afgeraden. Daarom is het lekker als je even wat verkoeling kan vinden onder een parasol. Bij Tuinmeubelreus kun je daarom een goedkope parasols kopen voor de zomer!

In de winkel vindt u al onze parasols en wilt u de parasol in actie zien, dan is dit vaak gewoon mogelijk.

Kleur van de parasols

Wij bieden de goedkope parasols aan in veel verschillende kleuren, van de felle kleuren als rood, groen en blauw, naar de traditionelere kleuren zoals antraciet, zwart en wit. Elke goedkope parasol is beschikbaar in meerdere kleuren, dus je kan een mooie parasol kopen in de kleur die je wenst.

Tijdens een parasol kopen is het goed om rekening te houden met de kleur eigenschappen van de parasols. De kleur zwart houdt bijvoorbeeld warmte vast en kan zorgen voor een hete parasol. Witte parasol zal juist de warmte afstoten en meer verkoeling geven onder de parasol, maar wit is weer feller aan de ogen. Bij een parasol kopen is het dus goed om hier over na te denken. Op die manier heb je straks een goedkope parasol die ook doet waarvoor je hem hebt gekocht. Wij hebben een groot assortiment aan parasols, hierdoor is één van onze parasols zeker geschikt voor jou.

Zweefparasol helemaal van nu!

Een van de populairste type parasols is de zweefparasol. Een zweefparasol typeert zich door een staander aan de zijkant in plaats van het midden. Hierdoor hoef je geen rekening te houden met je tuintafel. Een zweefparasol overdekt de gehele ruimte of tafel en heeft vaak een trendy design. Je kunt gemakkelijk onder de zweefparasol zitten waardoor je optimaal beschermd bent tegen de zon. Ook in 2017 is de zweefparasol een echte eyecatcher in je tuin. Bij het maken van een keuze voor dit type parasol, is het handig om te kijken naar welk formaat of welke kleur het beste bij uw tuin past.

De vorm en grootte van de parasols

Rond, vierkant, rechthoeking... een goedkope parasol is er in vele vormen en varianten. Wij hebben ook ronde parasols, vierkante en rechthoekige. Ook hebben wij schaduwdoeken, die aan populariteit winnen ten opzichte van normale parasols.

Ook de grootte van de parasol is bepalend voor de aankoop. Een parasol kopen die niet het belangrijkste deel in de schaduw kan zetten, of die te groot is voor de tuin of balkon is natuurlijk niet handig. Bij ons vindt u dan ook parasols in veel verschillende maten.

Accessoires voor parasols

Een parasol kopen is deel 1, maar je moet meer onderdelen en accessoires hebben om er vol van te kunnen genieten. Denk bijvoorbeeld aan een parasolvoet en losse accessoires zoals de haken en opberghoezen.

 

Parasols

Minimal Price: 6,99