Accessoires

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

Accessoires voor de parasol kopen

Wij hebben een groot assortiment aan parasols. Wanneer je een parasol koopt, kan je hierbij ook verschillende accessoires kopen.

Welke accessoires zijn er?

Een parasol kan je overal gebruiken, op een balkon of in de tuin, noem maar een plek en de parasol wordt binnen enkele seconden opgezet. Wanneer je een leuk appartementje hebt met een balkon is het natuurlijk ook lekker om een parasol te hebben. Om ervoor te zorgen dat de parasol niet van het balkon af waait hebben we bij de accessoires een balkon klem.

Parasols worden bloot gesteld aan verschillende soorten weer typen. Om ervoor te zorgen dat de parasol niet beschadigt kan je bij de accessoires ook een parasolhoes kopen. Wanneer het donker wordt onder de parasol kan je altijd nog verlichting plaatsen om meer sfeer te krijgen onder de parasol.

Naast parasols hebben wij ook zweefdoeken die voor schaduw zorgen. Om de zweefdoeken vast te zetten hebben we bij de accessoires een montage set voor een driehoek en een vierkante sunshade. We hebben ook een musquito net voor een Samoda pavilion bij de accessoires die ervoor zorgt dat je in de zomer niet wordt geprikt door muggen.

Online of in de winkel accessoires kopen?

Bij ons kan je heel gemakkelijk via de website producten kopen, zoals accessoires. Zo staat er bij de pagina accessoires een keuzemenu, hierdoor kunt u zelf aanklikken wat u belangrijk vindt aan het product. Vind je het toch lastig om via de website een product uit te zoeken, dan kan je altijd nog bij ons langskomen in de winkel.

Accessoires

Minimal Price: 6,99