Parasolvoeten

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

11 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

11 Artikel(en)

Parasolvoet kopen?

Wat is een parasol zonder een parasolvoet? Wij hebben stevige en mooie parasolvoeten die je altijd kan gebruiken wanneer het mooi weer is in Nederland. Voor iedereen hebben wij wel een parasolvoet. We hebben mooie parasolvoeten van €49,95, maar we hebben ook parasolvoeten uit het duurdere segment. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikte parasolvoet te vinden. Het merk dat bij ons in de winkel parasolvoeten verkoopt is 4 Seasons outdoor. De parasolvoeten zijn van de volgende materialen gemaakt:

• Aluminium

• Beton

• Graniet

• Kunststof

• Strekmetaal

Naast de verschillende soorten materialen waarvan de parasolvoeten gemaakt zijn, is de parasolvoet ook verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals: antraciet, grijs en zwart.

Parasols voor op de parasolvoet

Op een parasolvoet hoort natuurlijk ook een mooie parasol! We hebben verschillende parasols die je op de parasolvoet kan zetten. Zo hebben we de klassieke ronde parasol, maar je kan ook kiezen voor de moderne rechthoekige parasol. Alle parasolvoeten staan buiten en worden bloot gesteld aan verschillende soorten weertypen. Hierdoor is het belangrijk dat parasolvoeten beschermd worden en dit kan je doen via een beschermhoes om de parasolvoet. Zo blijft de parasolvoet niet alleen schoon en de parasolvoet gaat ook langer mee.

Parasolvoet kopen via website of in de winkel?

Je kan heel makkelijk een parasolvoet bestellen via onze website. Via het keuzemenu proberen wij uw keuze te vergemakkelijken. Door het keuzemenu kun je zien hoe duur de parasolvoeten zijn, van welk materiaal de parasolvoeten zijn gemaakt en welke kleuren de parasolvoeten hebben. Natuurlijk is het lastig om via het internet een parasolvoet te kopen en daarom mag je altijd bij ons langskomen in de winkel.

Parasolvoeten

Minimal Price: 59,00