Rond

Ronde parasols kopen?

Parasols zijn er in alle vormen en maten, maar de klassieke parasol is natuurlijk de parasol die rond is. Deze hebben wij natuurlijk ook in ons assortiment zitten. Wij bieden de parasol die rond is aan voor een erg lage prijs van € 49,-. Voor zo’n lage prijs heb je al een ronde parasol in je tuin staan.

Historie ronde parasols

De ronde parasol stamt af van de paraplu, die natuurlijk dienst doet om de regen tegen te houden, maar vroeger ook gebruikt werd om de rijkere elite te beschermen tegen de zon en de verkleuring van de huid. Door een kleine parasol die rond is mee te nemen in de zon waren ze altijd beschermt. Dit is uiteindelijk doorgezet in een grote

ronde parasol voor op het terras.

De ronde parasols die wij aanbieden zijn niet om mee te lopen, maar verdienen een ere plek op je terras. Met deze grote ronde parasols zit je namelijk heerlijk en verkoeld in de schaduw op een warme zomerdag.

Prijs van een ronde parasols

Een parasol die rond is koop je bij ons al vanaf € 49, dit is één van onze goedkope ronde parasols en deze is er in diverse kleuren. Heb je voorkeur voor een wat andere maat, bijvoorbeeld een wat grotere, of een waarbij de poot niet in het midden zit, maar waarbij er een hangend effect wordt gecreëerd, dan ben je ook bij ons aan het goede adres. Wij hebben verschillende type ronde parasols met de poot in het midden in de prijs categorie van € 49 tot € 279. De hangende ronde parasol hebben wij al vanaf € 99 en die gaat tot een prijs van € 629.

De ronde parasols zien?

Wij hebben naast de webwinkel ook een winkel in Vlaardingen die elke dag van het jaar geopend is. Hierin proberen wij zoveel mogelijk ronde parasols ten toon te stellen. Staat jouw favoriete ronde parasol er niet tussen, vraag ons dan even, vaak kunnen wij de ronde parasol uit het magazijn halen en alsnog voor u opzetten. Op die manier kunt u met een gerust hart de ronde parasol kopen. Naast ronde parasols hebben wij ook andere parasols in ons assortiment zoals: vierkante en rechthoekige. 

Rond

Minimal Price: 49,00