Schaduwdoeken

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Schaduwdoek kopen?

Overgevlogen uit het altijd hippe Ibiza, de vervanger van de traditionele parasol: een schaduwdoek!

Wij hebben een grote voorraad van schaduwdoeken, zowel de vierkante als driehoek variant kunnen wij uit voorraad leveren. Zowel in de winkel als online.

Voordelen schaduwdoek

De voordelen van een schaduwdoek zijn legio. Allereerst heb je geen last meer van een paal die in de wegstaan of die je constant moet verplaatsen om maar de juiste delen in de schaduw te zetten. Het Schaduwdoek hang je 1x goed op en dan heb je precies de juiste delen in de schaduw. Door het ophangen juist te doen en hierbij goed te kijken naar de stand van de zon en de vorm van het schaduwdoek, kun je een situatie creeren dat je de gehele dag een schaduwplek hebt.

Een ander voordeel is dat een schaduwdoek geen grote, en vooral zware, poot heeft. Hierdoor hoef je niet elke keer de sjouwen en trekken om de juiste plek te vinden.

Nadelen schaduwdoek

Een schaduwdoek heeft ook nadelen ten opzichte van de traditionele parasol. Het opzetten is vaak permanent en is een secuur klusje. Er moeten enkele bevestigingspunten zijn die stevig genoeg zijn om het doek op te houden, ook als het waait. 

Als het schaduwdoek hangt kun je deze niet eenvoudig meenemen naar een ander terras of een ander deel vand e tuin, aangezien deze goed moet worden opgehangen en er bevestigingspunten moeten zijn.

Toch wegen de voordelen in onze ogen ruim op tegen de nadelen.

Een stukje Ibiza

Zoals gezegd is de schaduwdoek deels overgewaaid uit Ibiza. het de aanschaf van een schaduwdoek haal je dus ook een stukje Ibiza in je tuin. De ideale loungesetting voor elke tuin, met een heerlijk stukje Ibiza!

<h2>Ronde parasol kopen?</h2><p>Parasols zijn er in alle vormen en maten, maar de klassieke &nbsp;parasol is natuurlijk de ronde parasol. Deze hebben wij natuurlijk ook in ons assortiment zitten en wij bieden deze aan voor een erg lage prijs van &euro; 49,- heb je namelijk al een ronde parasol in je tuin staan.</p><h2>Historie ronde parasol</h2><p>De ronde parasol stamt af van de paraplu, die natuurlijk dienst doet om de regen tegen te houden, maar vroeger ook gebruikt werd om de rijkere elite te beschermen tegen de zon en de verkleuring van de huid. Door een kleine ronde parasol mee te nemen in de zon waren ze altijd beschermt. Dit is uiteindelijk doorgezet in een grote ronde parasol voor op het terras.</p><p>De ronde parasols die wij aanbieden zijn niet om mee te lopen, maar verdienen een ere plek op je terras. Met deze grote ronde parasols zit je namelijk heerlijk en verkoeld in de schaduw op een warme zomerdag.</p><h2>Prijs van een ronde parasol</h2><p>Een ronde parasol koop je bij ons al vanaf &euro; 49, dit is de goedkope rondeparasol en deze is er in diverse kleuren. Heb je voorkeur voor een wat andere maat, bijvoorbeeld een wat grotere, of een waarbij de poot niet in het midden zit, maar waarbij er een hangend effect wordt gecreerd, dan ben je ook bij ons aan het goede adres. Wij hebben verschillende type ronde parasols met de poot in het midden in de prijs categorie van &euro; 49 tot &euro; 279. De hangende ronde parasol hebben wij al vanaf &euro; 99 en die gaat tot een prijs van &euro; 629.</p><h2>De ronde parasol zien?</h2><p>Wij hebben naast de webwinkel ook een winkel in vlaardingen die elke dag van het jaar geopend is. Hierin proberen wij zoveel mogelijk ronde parasols ten toon te stellen. Staat jouw favoriete ronde parasol er niet tussen, vraag ons dan even, vaak kunnen wij de ronde parasol uit het magazijn halen en alsnog voor u opzetten. Op die manier kunt u met een gerust hart de ronde parasol kopen.</p>

Schaduwdoeken

Minimal Price: 29,95