Vierkant en rechthoekig

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

9 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

9 Artikel(en)

Een parasol die vierkant is kopen?

De vierkante parasol is een nieuwkomer op de markt van de parasols. De klassieke parasols zijn natuurlijk de ronde parasols. Maar wij bieden ook een de vierkante parasol aan voor een erg lage prijs van € 49,-. Naast rechthoekige parasols hebben we nog een groot assortiment waar je verschillende parasols kan vinden.

Voordelen vierkante parasol

De vierkante parasol heeft enkele voordelen ten opzichte van de ronde parasols. Allereerst is de rechthoekige parasol qua oppervlakte groter dan de ronde parasols, door de extra dekking in de hoeken kan de vierkante parasol een groter deel van de tuin of terras in de schaduw zetten. Ook is een terras of tuin die je wil afdekken vaak vierkant of rechthoekig en dan komt de parasol die vierkant is goed tot zijn recht. Hierdoor kan je lekker onder een parasol die rechthoekig is zitten en genieten van de schaduw.

Als je een eettafel in de schaduw wil zetten is er vaak ook een vierkant vlak dat je wil afdekken met één van onze parasols, zodat iedereen in de schaduw kan zitten. Dan komt de parasol die vierkant is volledig tot zijn recht.

Ondanks het grotere formaat van de vierkante parasol is deze qua opbergen te vergelijken met de ronde parasols, hij wordt alleen wat dikker. Een rechthoekige parasol is dus geen belemmering. Vergeet geen opberghoes te kopen voor de parasol die rechthoekig is om hem te kunnen beschermen.

De prijs van een rechthoekige parasol

Ondanks dat de vierkante parasol een groter oppervlakte heeft en dus meer stof bevat, is de parasol niet duurder. Wij hebben goedkope vierkante parasols voor nog maar € 49. Natuurlijk hebben wij ook het hogere segment en bieden wij prachtige vierkante parasols aan tot een prijs van € 599. Voor elke tuin is er wel een geschikte rechthoekige parasol te vinden.

Een parasol die vierkant is zien?

Wij begrijpen heel goed dat u eerst de rechthoekige parasol even wilt zien voordat u deze koopt. Daarom hebben wij in onze winkel het gehele jaar verschillende soorten parasols ten toon gesteld, waaronder ook een parasol die rechthoekig is. Staat uw rechthoekige parasol er niet bij in de winkel? Vraag er dan even naar en wij helpen u graag.

Natuurlijk kunt u ook gewoon de vierkante parasol snel en eenvoudig bestellen in de webshop. Maar als u langs wilt komen voor een parasol die rechthoekig is, bent u van harte welkom.

Vierkant en rechthoekig

Minimal Price: 49,00