Terrashaarden

Terrashaard kopen

Een terrashaard is er speciaal voor die wat koudere avonden aan het begin en einde van de zomer. Met een terrashaard verleng je het genot van de zomer in een handomdraai! En wij bieden de terrashaarden van de bekende merken voor een lage prijs aan.

Een goedkope terrashaard kopen doe je dan ook bij Tuinmeubelreus!

Een terrashaard van de bekende merken

Vuur is altijd iets om voorzichtig mee te zijn, zeker in combinatie met een tuin en gezelligheid en vaak ook kinderen. Daarom bieden wij alleen terrashaarden aan die voldoen aan zeer hoge eisen en kwaliteit. Hierbij zijn wij uitgekomen bij de twee bekende merken Cosi Fire en Happy Cocooning. De terrashaarden van deze merken voldoen aan de hoogste eisen en daarom durven wij deze terrashaarden met een gerust hart aan te bieden.

Type terrashaarden

Er zijn vele varianten terrashaarden. Denk hierbij aan een terrashaard voor op tafel, in de tuin of op het terras. Wij bieden vele varianten aan in vele vormen en maten. Wij hebben ook terrashaarden in de vorm van tafelbranders.  Welke het beste bij u past, is afhankelijk van de plek waar u de terrashaard wilt plaatsen, het gebruik en uw budget. Wij willen u graag adviseren en daarom hebben wij de terrashaarden ook tentoongesteld in onze winkel. 

Voor elke portemonnee een terrashaard

Voor elke portemonnee is er wel een terrashaard te vinden. Het instapmodel voor een side tabel model gaat al vanaf € 69 en zal al veel sfeer en warmte geven aan de late zomernachten. Dit gaat verder tot volledige terrashaarden ingebouwd in tafels met een prijs tot € 749. Er is dus voor iedere persoon en elk budget een ideale terrashaard te vinden. Een terrashaard kopen is iets wat u snel en eenvoudig in onze online winkel kan doen, maar we nodigen u ook van harte uit om de terrashaarden te bekijken in de winkel

Terrashaarden

Minimal Price: 9,95