Accessoires

Terrashaard accessoires

Bij de terrashaarden hebben wij allerlei handige accessoires die het gebruik leuker maken. Zo hebben we een gasdruk regelaar of een PVC cover voor de LPG tank. Deze accessoires zorgen ervoor dat het gebruik met de terrashaarden veiliger wordt. Naast accessoires die worden gebruikt voor veiligheid hebben we ook accessoires zoals een wijnkoeler en een houten side table waar de gashaard in kan. Door het grote assortiment is er voor iedereen wel een geschikte accessoire te vinden.

Merken accessoires

De merken waarvan wij accessoires verkopen zijn Cosi Fire en Happy Cocooning. Deze merken staan bekend om hun goede kwaliteit, maar wat wij heel erg belangrijk vinden is dat deze merken voldoen aan de hoge eisen die wij stellen aan een tafelbrander en de accessoires die hierbij horen. Op onze website hebben wij een keuze categorie gemaakt waardoor u heel gemakkelijk de juiste accessoire kan vinden. Zo kunt u zien hoe duur de accessoires zijn, welke merken wij verkopen op de website, wat de afmetingen van de producten zijn, wat het model is en wat de kleur is die de accessoires hebben.

Terrashaarden voor bij de accessoires

Bij de accessoires horen natuurlijk ook terrashaarden. Bij ons kunt u kiezen uit terrashaarden en tafel branders. Terrashaarden en tafelbranders houden u lekker warm tijdens de iets wat koudere zomer avonden. In de nazomer is het wat kouder, maar door de terrashaarden kunt u weer heerlijk genieten van uw tuin. U wordt lekker warm gehouden en het geeft ook een leuke sfeer aan de tuin.

Accessoires

Minimal Price: 9,95