Tafel Branders

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Tafelbranders kopen

Vind je het lekker om nog in de tuin te zitten wanneer het wat kouder wordt? Dan is een terrashaard een goede oplossing voor de warmte. Wanneer je een kleinere versie wilt dan een terrashaard hebben wij nog hele mooie tafelbranders in ons assortiment. Tafelbranders zet je op de tafel neer en door het vuur aan te zetten, krijg je het weer lekker warm.

Een tafelbrander van de bekende merken

Een tafelbrander wordt aangestoken met vuur en dit geeft een hele gezellige sfeer. Toch is het belangrijk dat er met vuur goed opgelet wordt zeker met kinderen en gezelligheid. Wij bieden daarom alleen maar terrashaarden die voldoen aan zeer hoge eisen en die van goede kwaliteit zijn. De twee merken die wij verkopen zijn Cosi Fire en Happy cocooning. Deze merken staan bekend om hun goede kwaliteit en die merken voldoen aan de hoge eisen die wij gesteld hebben aan een tafelbrander.

Types tafelbranders

We hebben een paar type tafelbranders. De tafelbranders hebben verschillende vormen, zo heb je ronde of vierkante tafelbranders. Niet alleen qua vorm maar ook qua stijl verschillen de tafelbranders, sommige hebben juist weer een strakke stijl en een andere tafelbrander heeft meer huiselijke stijl. Zo is er voor iedereen wel een geschikte tafelbrander te vinden.

Accessoires voor bij de tafelbrander

We hebben ook accessoires die je bij de tafelbrander kunt gebruiken. Zo hebben we bijvoorbeeld tafelbladeren waarop je de tafelbrander kan neerleggen. Omdat er bij tafelbranders vuur wordt gebruikt bieden we ook een gasdrukregelaar en een beschermprofiel voor de gasslang aan. Hierdoor wordt het werken met een tafelbrander een stuk veiliger.

Tafel Branders

Minimal Price: 299,00