Terrashaarden

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 23

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 23

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Terrashaarden

Voor terrashaarden ben je bij ons aan het juiste adres. Met een terrashaard haal je de zomer toch weer een beetje in huis. Tijdens de koele zomeravonden en in de nazomer kan je met een terrashaard nog even lekker genieten van de tuin.

Merken terrashaard

Wij hebben in ons assortiment de volgende bekende merken Happy Cocooning en Cosi Fire die terrashaarden verkopen. Deze merken staan bekend om hun terrashaarden die van goede kwaliteit zijn gemaakt. Vuur is en blijft natuurlijk gevaarlijk, zeker in combinatie met gezelligheid. Hierdoor stellen wij hoge eisen aan de merken die bij ons terrashaarden verkopen, zodat wij kunnen garanderen dat de terrashaarden veilig zijn.

Accessoires voor bij de terrashaard

Om de terrashaarden veiliger te maken hebben we ook accessoires in ons assortiment. Zo hebben we een gasdruk regelaar, die het gas regelt bij de terrashaarden, maar we hebben ook een beschermprofiel voor de gasslang. Met deze producten proberen wij het gebruik met de terrashaarden veiliger te maken. Maar voor een heerlijk avondje vertoeven in de tuin hebben wij ook een wijnkoeler. Hiermee kunt u heerlijk genieten van een wijntje bij de warme terrashaard.

Online of in de winkel

Je kunt natuurlijk heel eenvoudig een terrashaard bestellen via onze website. Wanneer je bij ons een terrashaard besteld wordt die zo snel mogelijk geleverd. Wanneer je het toch lastig vind om een terrashaard te bestellen via de website, kun je natuurlijk altijd bij ons langskomen in de winkel. Wij zijn 7 dagen geopend en onze werknemers staan altijd paraat om hulp te bieden.

Terrashaarden

Minimal Price: 399,00