Beschermhoezen

Beschermhoes

Bescherm uw tuinmeubelen en/ of parasol tegen het weer. Bescherming zorgt er ook voor dat je langer gebruik kan maken van je tuinset. Hierdoor Houdt u uw tuinset netjes en schoon waardoor u er langer plezier van.

Beschermhoes kopen

Parasols en Tuinmeubelen hebben bescherming nodig. Daarom is het belangrijk om een tuinmeubelhoes aan te schaffen voor je tuinmeubelen en een beschermhoes voor je parasol. Hierdoor gaat je tuinset langer mee en raakt het minder beschadigt door het weer. De afmetingen van de beschermhoes voor de parasols zijn als volgt:

• Een tuinmeubelhoes van 150 x 50 cm

• Een tuinmeubelhoes van 250 x 70 cm

• Een tuinmeubelhoes van 260 x 60 cm

• Een tuinmeubelhoes Groot

 De afmetingen van de tuinmeubelhoezen zijn als volgt:

• Een tuinmeubelhoes van 300 x 200 x 70 cm

• Een tuinmeubelhoes van 300 x 300 x 70 cm

• Een tuinmeubelhoes van 300 x 400 x 70 cm

• Een tuinmeubelhoes van 46 x 190 cm

Het materiaal waarvan de tuinmeubelhoezen en de beschermhoes van de parasol is gemaakt zijn: Polyester en SFS-3. Niet alleen beschermt een beschermhoes je tuinmeubelen het zorgt er ook nog eens voor dat je tuinmeubelen netjes en schoon blijven. De merken die bij ons tuinmeubelhoezen en een beschermhoes voor de parasol verkopen zijn: 4 Seasons Outdoor, Eurotrail en Halenbeek. Eurotrail verkoopt bij ons de meeste tuinmeubelhoezen en een beschermhoes voor de parasol. We kunnen u garanderen dat de tuinmeubelhoezen en de beschermhoes voor de parasol van het merk Eurotrail heel erg goed is. Wij vinden het sowieso belangrijk dat de verhouding tussen kwaliteit en prijs bij elk product goed is. Dit geld natuurlijk ook voor de tuinmeubelhoezen.

Tuinmeubel accessoires

Naast een beschermhoes en tuinmeubelhoezen hebben we ook nog andere accessoires zoals: Kussens en onderhoudsproducten. Bij tuinmeubelhoezen horen natuurlijk ook mooie tuinmeubelen. Door de tuinmeubelhoezen kan je nog langer genieten van je tuinset.

Beschermhoezen

Minimal Price: 8,99