Parasols

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

Uw parasol wordt blootgesteld aan verschillende soorten weersomstandigheden. Met een parasolhoes kunt u uw parasol tegen het weer beschermen. Wanneer u uw parasol schoon en netjes houdt, kunt u er langer van genieten.

Parasolhoes

Bij tuinmeubel accessoires kunt u heel gemakkelijk een parasolhoes kopen. Dit kunt u via de website doen, maar u kunt natuurlijk ook gewoon langskomen bij ons in de winkel. De prijzen van de parasolhoes variëren tussen €8,99 en €45 euro. Voor de parasolhoes kunt u uit verschillende maten kiezen:

150 x 50 cm

250 x 70 cm

260 x 60 cm

Groot

Het materiaal waarvan de parasolhoes gemaakt is, zijn Polyester en SFS-3. Het merk die bij ons in de winkel de parasolhoes verkoopt is Eurotrail.

Online of in de winkel

Via onze zoekfunctie kunt u heel makkelijk de parasolhoes vinden die bij u past. U kunt zien hoeveel de parasolhoes kost, wat de afmeting van de parasolhoes is, van welk materiaal de parasolhoes is gemaakt en welke merken wij verkopen. Hierdoor proberen wij uw zoektocht naar de geschikte parasolhoes gemakkelijker te maken. Nu begrijpen wij dat een parasolhoes uitzoeken via een plaatje niet altijd even gemakkelijk is en daarom kunt u natuurlijk altijd bij ons langskomen in de winkel. De winkel is bijna elke dag van het jaar geopend en onze werknemers staan altijd paraat om u te helpen.

Tuinmeubel accessoires

Naast een parasolhoes hebben we nog andere accessoires. Zo hebben we bijvoorbeeld ook beschermhoezen voor tuinmeubels. Maar ook kunt u bij ons kussens kopen om uw tuin op te fleuren of u kunt onderhoudsartikelen kopen waardoor uw tuinmeubelen in goede staat blijven. Daarnaast hebben we nog de overige accessoires, zoals opbergboxen waarin u heel veel opberg ruimte heeft.

Parasols

Minimal Price: 8,99