Tuinmeubelen

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Beschermhoes tuinmeubelen

In de zomer kan je heerlijk relaxen op je tuinmeubelen en daar wil je nog vele jaren van kunnen genieten. Met een tuinmeubelhoes kom je al een heel eind. Een tuinmeubelhoes zorgt er namelijk voor dat je langer gebruik kan maken van je tuinmeubelen. Tevens houdt een tuinmeubelhoes uw tuinset netjes en schoon.

Maten beschermhoes tuinmeubelen

Voor elke tuinmeubelhoes hebben we verschillende maten. Van een L-vormige tuinmeubelhoes tot een beschermhoes voor een loungse stoel van 1 persoon, voor elke tuinmeubel is er wel een geschikte tuinmeubelhoes te vinden. Natuurlijk hebben we ook verschillende maten voor de tuinmeubelhoezen en die worden hieronder benoemd:

Beschermhoes voor tuinmeubelen van 300 x 200 x 70 cm

Beschermhoes voor tuinmeubelen van 300 x 300 x 70 cm

Beschermhoes voor tuinmeubelen van 300 x 400 x 70 cm

Beschermhoes voor tuinmeubelen van 46 x 190 cm

Het materiaal waarvan de beschermhoezen zijn gemaakt is polyester. De merken die bij ons in de winkel een tuinmeubelhoes verkopen zijn Eurotrail en Halenbeek. Een groot voordeel is dat de beschermhoezen die wij verkopen een lage prijs hebben. U kunt dus voor een hele mooie prijs een hele goede tuinmeubelhoes kopen. Ook al zijn de prijzen laag wij kunnen u garanderen dat de kwaliteit van de beschermhoezen top is.

Accessoires

Naast een tuinmeubelhoes kunt u natuurlijk ook andere accessoires bij ons kopen. Zo hebben wij ook beschermhoezen voor parsols, maar ook hele mooie kussens die de tuin nog meer opfleuren. Het is natuurlijk ook belangrijk dat de tuinset goed onderhouden wordt en nu hebben wij voor elke tuinset een onderhoudsproduct. Naast een tuinmeubelhoes kan je je tuinset dus ook onderhouden met onderhoudsproducten waardoor je nog langer kunt genieten van je tuinmeubelen.

Tuinmeubelen

Minimal Price: 8,99