Kussens

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tuinkussens

Maak uw lounge- of tuinset compleet met één van de heerlijke kussens van 4 Seasons Outdoor. Er zijn kussens in verschillende maten en kleuren, voor ieder zijn er wel tuinkussens op maat te vinden.

Tuinkussens kopen

Bij ons op de website kan je de mooiste kussens kopen voor bij jouw tuinset. De meeste kussens zitten in een prijsklasse van €10,00 t/m €19,99 euro. De minimale prijs van onze tuinkussens is €19,95. De merken die bij ons tuinskussens verkopen zijn: 4 Sesasons Oudtoor en Apple Bee. 4 Seasons Outdoor verkoopt bij ons de meeste kussens, zij maken ook hele mooie tuinkussens op maat. Bij ons op de website kan je heel makkelijk aangeven hoe duur de kussens moeten zijn, welk merk tuinkussen je het liefst hebt en van welk materiaal de kussens gemaakt moeten zijn. Hierdoor proberen wij uw zoektocht naar tuinkussens op maat te vergemakkelijken.

Voordelen aan kussens bij je tuinset

Bij ons in de winkel kan je heel veel leuke gekleurde kussens kopen die een hele andere dimensie aan je tuin geven. Het maakt je tuin gezelliger en tuinkussens geven meer sfeer aan de omgeving. Een kussen is de finishing touch van de tuin. Daarnaast kunnen kussens ook een fijne ondersteuning bieden voor je rug. Door de ondersteuning van tuinkussens kan je net iets beter zitten en heb je minder last van je rug.

Andere accessoires

Naast kussens kun je ook andere accessoires kopen bij ons op de website. Zo kan je ook beschermhoezen bestellen en je kan producten kopen die je kan gebruiken om je tuinmeubelen te onderhouden.

Kussens

Minimal Price: 19,95