Onderhoud

Onderhoud

In ons vochtige landje is goed onderhoud van uw tuinmeubelen essentieel. Wij hebben - van het merk 4-Seasons Outdoor - middelen voor alle soorten materialen. Uw Tuinstoel van Teak beschermen? Roest voorkomen op uw Tuintafel? Of uw tuin set van Wicker schoonmaken? Voor ieder materiaal is een oplossing. Verleng het leven van je tuinmeubelen door ze met onze onderhoudsproducten te behandelen.

Online kopen of in de winkel?

Bij ons op de webshop kan je heel gemakkelijk producten kopen die je nodig hebt voor het onderhoud aan de tuinmeubels. Via het keuze menu ziet u de prijscategorie en u kunt het merk zien die de onderhoudsproducten verkoopt. Natuurlijk kunt u ook een kijkje bij ons nemen in de winkel en er staat altijd een werknemer paraat die u wilt helpen.

Welk onderhoudsproduct kunt u nou het beste kiezen?

Wanneer je een houten tuinbank aanschaft is het belangrijk dat je die goed onderhoud. Elk product dat wij verkopen voor onderhoud is van het merk 4 Seasons Outdoor. Met 4 Seasons Outdoor kan bijna elk materiaal waarvan een tuin set gemaakt is onderhouden worden. Het materiaal Teak heeft veel onderhoud nodig. Met 4SO Teak Protector zorg je ervoor dat het tuin set voor een langere tijd de lichtbruine kleur van het materiaal Teak behoudt. Hierdoor onderhoud je de tuin set met het materiaal Teak goed, waardoor je er langer van kan genieten. Sommige tuinsets bestaan uit meerdere materialen zoals staal. Staal gaat roesten en heeft onderhoud nodig. 4SO stainless Steel Rust Remover & Restorer zorgt ervoor dat de roest van het staal af gaat en brengt het staal weer terug naar zijn originele staat. Zo zijn er nog veel meer producten voor het onderhoud van uw tuin set, waardoor u nog langer van uw tuin set kunt genieten.

Onderhoud

Minimal Price: 9,95