Hangmatten

Goedkope hangmat kopen

Tuinmeubelreus.nl biedt een groot scala aan goedkope hangmatten in vele kleuren. Met onze hangmatten kunt u heerlijk genieten van het zomerzonnetje in de tuin, languit liggen op het balkon of zelf in uw huis genieten van een heerlijk momentje. Wij hebben de scherpste prijzen voor de fijnste hangmatten. Onze duurste hangmat is nog geen € 39, voor deze lage prijs geniet u al van een hangmat op poten.

Een hangmat kopen? Dat doet u bij Tuinmeubelreus.nl

Hangmat met standaard

Twee bomen, of muren, die precies ver genoeg uit elkaar staan dit is ideaal voor één van onze hangmatten. Helaas heeft niet iedereen dit tot zijn beschikking. Ook aan u hebben wij gedacht. Wij hebben in ons assortiment natuurlijk een goedkope hangmat op poten of een hangmat met standaard, in meerdere varianten. Deze kunt u dus overal neerzetten voor een uitgebreid rustmoment. Thuis, op het balkon, in de tuin of op de camping, het is overal mogelijk om deze hangmatten op poten of hangmat met standaard neer te zetten. Een goedkope hangmat met standaard kopen doet u eenvoudig en snel in onze webshop of kom langs bij ons in de winkel om een kijkje te nemen naar één van onze hangmatten.

Bevestigingsset voor de hangmat

Heeft u al een hangmat thuis maar bent u opzoek naar een bevestigingsset? Ook die bieden wij goedkoop aan. Voor maar €13,99 hebben wij een mooie bevestigingsset voor u hangmat. Met deze set hangt uw goedkope hangmat in no-time stevig en vertrouwd op de plek die u wilt.

Kwaliteits hangmat kopen

Een hangmat kopen bij Tuinmeubelreus betekend jaren genieten. Onze goedkope hangmatten zijn van een hoogwaardige kwaliteit en kunnen goed tegen een stootje. Bij normaal gebruik kunt u jaren genieten van een welverdiend rust moment in de zomer. De belasting per hangmat is bijna altijd meer dan 140kg, en dat terwijl de hangmat nog geen 2kg weegt.

Hangmatten in alle kleuren

Onze hangmatten zijn in vele kleuren te krijgen, of het nou een hangmat is in de kleur naturel of meer kleurige hangmatten in bijvoorbeeld: rood-oranje-paars, rood-blauw-beige-groen of blauw-rood. U vind ze bij ons online. Bestel snel en eenvoudig uw goedkope hangmat bij ons online of kom in de winkel proefliggen in een van onze hangmatten. Wij zetten één van onze hangmatten graag voor u klaar.

Hangmatten

Minimal Price: 13,99