Hockers

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Met een hocker zit u pas echt lekker ontspannen in uw tuin. Plaats een voetenbank bij uw tuinstoel en ga volledig in de relax-stand. Maar u kunt ook terecht bij ons voor goedkope bijzettafels en koffietafels. Een hocker kunt u overal voor gebruiken en u maakt uw tuinset met een hocker helemaal compleet.

Hockers online bestellen

Een hocker kan makkelijk en eenvoudig online besteld worden op de website van Tuinmeubelreus. Om het u nog gemakkelijker te maken is er een keuze menu aangemaakt. Hier kunt u zien welke prijzen er zijn, van welke merken de hockers zijn en van welk materiaal de hockers zijn gemaakt.

Om nu echt goed te kijken of de hocker bij u tuinset past, kunt u ook naar de winkel komen. In de winkel zijn showrooms waar de tuinsetten en hockers mooi zijn uitgestald. De hocker hoeft niet alleen als voetensteun gebruikt te worden, maar u kunt de hocker ook gebruiken als bijzettafel en koffietafel voor in de tuin. Kom zeker een keer bij ons langs om een goed beeld te krijgen over hoe u de hoockers het beste kunt neerzetten bij uw tuinset.

Merken & Materialen hockers

De merken die bij ons in de winkel hockers verkopen zijn 4 Seasons Outdoor, Apple Bee, Taste by 4 Seasons Outdoor en de TMR collection. 4 Seasons Outdoor heeft het grootste assortiment aan hockers bij Teinmeubelreus. De andere merken bieden natuurlijk ook hele mooie en stijlvolle hockers aan.

De hockers zijn van de volgende materialen gemaakt: Mixed, Rope, Textilene en Wicker. Bij Mixed worden materialen met elkaar gemixt, waardoor de hocker een strakke en stijlvolle uitstraling krijgt. Bij de hockers die van het materiaal wicker zijn gemaakt heb je lekkere kussen waar je heerlijk je voeten op kunt leggen. Hierdoor kan je heerlijk genieten van je tuinset en ben je in no time in de relax-modus.

Hockers

Minimal Price: 129,00