Ligbedden

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

9 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

9 Artikel(en)

De beste ligbedden voor een scherpe prijs vind je bij Tuinmeubelreus. Het comfort van de ligbedden is optimaal waardoor je heerlijk kunt relaxen! Maar het is natuurlijk geweldig dat u uw tuinset kunt uitbreiden met een bijpassend ligbed.

Merken en materialen Ligbed

Ligbedden van het luxere segment of een ligbed van het goedkopere segment, wij hebben het allemaal! Het mooie is nog wel dat elk ligbed verkocht wordt voor een rendabele prijs. Hierdoor is er bij ons voor iedereen wel een geschikt ligbed te vinden.

De merken die bij ons in de winkel ligbedden verkopen zijn 4 Seasons Outdoor en Taste by 4 Seasons Outdoor. Het merk die de meeste ligbedden in zijn assortiment heeft is 4 seasons outdoor. De ligbedden zijn van de volgende materialen gemaakt: Mixed en Wicker. Op de ligbedden kan je heerlijk genieten van de zon.

Ligbed kopen

Bij ons op de website kunt u heel gemakkelijk een ligbed kopen. Via het keuze menu kunt u heel eenvoudig zien hoe duur de ligbedden zijn, van welk materiaal de ligbedden zijn gemaakt en welke merken ligbedden er verkocht worden bij ons in de winkel. Hierdoor kunt u op een snelle en flexibele manier een keuze maken over uw ligbed.

Nu is het begrijpelijk dat een ligbed uitzoeken via een plaatje niet altijd even gemakkelijk is. U kunt natuurlijk ook gewoon langskomen bij ons in de winkel. In de winkel zijn de ligbedden uitgestald in de showrooms. Hierdoor kunt u de ligbedden uittesten en kijken welk ligbed u wilt. Wanneer u vragen heeft over een ligbed kunt u die altijd stellen aan het personeel. De winkel is bijna elke dag van het jaar geopend dus kom gezellig langs om een kijkje te nemen bij onze showrooms.

Ligbedden

Minimal Price: 469,00