Lounge Modular

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 117

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 117

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Modulaire loungeset kopen

Een complete loungeset is vaak heel eenvoudig, maar niet elke tuin is hetzelfde en niet elke persoon is het zelfde. De één wil een grote bank en de ander juist een paar extra stoelen. Hier komt een modulaire loungeset om de hoek kijken. Met de modulaire loungeset kiest u zelf welke delen u wilt en hoe de loungeset eruit komt te zien. Bij tuinmeubelreus kan je makkelijk en eenvoudig een modulaire loungeset kopen. Op de website kan je heel gemakkelijk aanklikken welke prijscategorie, merk en materiaal je wilt. De prijzen van de loungesets variëren tussen de €149,- en €4000 euro. Natuurlijk is het begrijpelijk dat u langs wilt komen in de winkel. In de winkel geven wij u persoonlijk advies en kunt u zelfs proefzitten. Hierdoor kunt u op een rustige en gemakkelijke manier een modulaire loungeset samenstellen.

Materialen modulaire loungeset

Net als bij een complete loungeset is de modulaire loungeset samen te stellen met de bekende materialen. Uiteraard hebben wij een grote voorraad modulaire loungesets gemaakt van wicker, aluminium en teak. Modulaire loungesets kunnen ook samengesteld worden met verschillende materialen, de zogenoemde mixed loungesets. Mixed materialen is vaak lastig te combineren bij complete loungesets, omdat deze loungesets al samengesteld zijn.

Modulaire loungeset, de bekende merken

natuurlijk hebben wij bij de modulaire loungesets ook de bekende merken, waarbij een groot deel van ons assortiment bestaat uit 4 Seasons Outdoor, maar ook Apple Bee heeft een ruim assortiment bij ons online en in de winkel. Tot slot hebben wij ook nog de eigen TMR collectie waar u uit kunt kiezen. Een modulaire loungeset kopen doe je dus eenvoudig online of in de winkel.

LOUNGE MODULAR

Minimal Price: €149,00

Lounge Modular

Minimal Price: 129,00