Loungebanken

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 39

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 39

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Bij tuinmeubelreus ben je aan het juiste adres wanneer je een loungebank wilt kopen. Wij hebben namelijk een groot assortiment aan loungebanken. We hebben loungebanken voor een echte tuinmeubelprijs, maar ook het hoger segment loungebanken vindt u bij ons. Op de warme zomeravonden kunt u heerlijk van uw tuin genieten met de hele familie op één van onze loungebanken.

U kunt uw loungeset ook zelf samenstellen met de modulaire loungesets. Of maak uw loungeset compleet met een paar mooie loungestoelen.

Loungebank merken

Natuurlijk hebben wij een groot assortiment aan loungebanken die bestaan uit de bekende merken 4 Seasons Outdoor, Apple Bee en Taste by 4 Seasons Outdoor. De merken hebben een hoogwaardige kwaliteit voor een rendabele prijs zodat iedereen van de loungebanken kan genieten. Al deze merken bieden een loungebank tuin waar u de hele zomer van kan genieten.

Loungebank materialen

Natuurlijk is niet elke loungebank gemaakt van hetzelfde materiaal. Tuinmeubelreus biedt loungebanken die gemaakt zijn van het materiaal Mixed, Rope, Teak en Wicker. Bij het materiaal Teak bestaat de loungebank tuin uit hout en bij mixed loungebanken worden materialen gecombineerd.

Online of in de winkel?

Bij Tuinmeubelreus kan je heel gemakkelijk een loungebank tuin online kopen. Nu begrijpen wij dat het niet gemakkelijk is om online je loungebank tuin uit te zoeken. In de winkel hebben wij showrooms waar alle tuinmeubelen mooi zijn uitgestald. Hierdoor krijg je een goed beeld van de loungebanken en andere tuinmeubelen. Door de showrooms kunt u ook makkelijk zien hoe u de loungebank het beste kwijt kunt in uw tuin.

Ook kunt u op de website makkelijk via de keuze mogelijkheden zien welke loungebank tuin het beste bij u past. Zo kun je makkelijk aangeven hoe duur de loungebank moet zijn. Maar je kan ook aangeven welk merk of wat voor soort materiaal je wilt.

Loungebanken

Minimal Price: 499,00