Loungesets

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 44

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 44

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Goedkope Loungeset kopen?

Wilt u een loungeset kopen? Dan bent u bij Tuinmeubelreus aan het juiste adres! Wij hebben gekozen voor een uitgebreide collectie van goedkope loungesets, maar ook de hoger segment loungesets vindt u bij ons. Er is bij Tuinmeubelreus soms ook een loungeset aanbieding. Let hierbij op! Want er zijn mooie loungesets die worden aangeboden met een aanzienlijk lage prijs. Het echte genieten begint op een warme zomerdag met een heerlijke plek om te loungen met uw vrienden en familie op de loungeset in de tuin. Doordat wij rechtstreeks importeren kunnen wij u de lounge set voor een lage prijs aanbieden.

Wilt u zelf uw lounge set samenstellen? Dat kan ook, wij bieden u ook goedkope modulaire loungesets aan.

De producten uit onze TMR Collection zijn direct uit voorraad leverbaar!

Loungeset merken

In onze winkel en webshop vindt u de bekende loungeset tuin merken voor een lage prijs en soms hebben wij een loungeset aanbieding. Bij een loungeset aanbieding worden loungesets aangeboden voor een mooie prijs. Wij hebben loungesets van de volgende merken: 4 Seasons Outdoor, Apple Bee, Taste by 4 Seasons Outdoor en onze TMR Collection. Welke lounge set u ook kiest, hij is altijd van hoogwaardige kwaliteit. Al deze merken bieden een loungeset tuin aan waar u de hele zomer van kan genieten. Wilt u meer informatie over de merken of over het proefzitten? Dan helpen wij u graag, in onze winkel kunnen wij al uw vragen over onze loungesets beantwoorden.

Soorten Materiaal van de loungeset tuin

De meeste goedkope lounge set die wij aanbieden zijn van het bekende materiaal Wicker, maar wij bieden ook goedkope loungesets aan die zijn gemaakt van Aluminium of Rope. Elk materiaal waarvan de loungeset tuin gemaakt is moet weer anders onderhouden worden. Een wicker lounge set moet anders onderhouden worden dan bijvoorbeeld een Rope of Aluminium loungeset. Het is belangrijk dat u hiermee wel rekening houdt bij de aanschaf van een loungeset tuin. In de winkel willen wij u graag helpen met deze keuze. Als u de loungeset tuin goed onderhoudt, kunt u met al deze materialen een hele tijd vooruit.

Loungeset tuin kopen in de winkel of online?

Bij ons kun je eenvoudig je loungeset tuin kopen op de webshop. Op de website zijn ook leuke acties te zien van bijvoorbeeld een loungeset aanbieding. Al begrijpen wij heel goed dat een lounge set kopen niet iets is wat eenvoudig kan vanaf een plaatje op een website. Daarom hebben wij alle loungesets uitgestald in onze winkel. Van de goedkope loungeset tuin tot de A segment lounge set, ze staan allemaal klaar voor een testzitting. Onze winkel is 365 dagen (in 2016 266 dagen) open per jaar! Dus ook elke zondag van 12u tot 17u kunt u langskomen. Een goedkope loungeset tuin kopen is nog nooit zo leuk geweest!

Loungeset aanbieding: er is een complete loungeset in de aanbieding voor € 499!

Speciaal voor de zomer hebben wij een loungeset in de aanbieding, namelijk de Nevada loungeset. We hebben deze lounge set groots ingekocht en deze kunnen wij dan ook in een speciale actie aanbieden voor de lage prijs van €499. Neem snel een kijkje naar deze loungeset aanbieding en bestel de goedkope lounge set Nevada direct. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs, dat is de Nevada Loungeset aanbieding uit onze TMR Collection. De loungeset aanbieding Nevada is direct uit voorraad leverbaar!

Loungesets

Minimal Price: 449,00