Loungestoelen

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 52

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 52

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Loungestoelen

Loungestoelen maken je tuinset helemaal af. Je kan loungestoelen zo samenstellen dat je een bank hebt of je kan de loungestoelen heel mooi combineren met je loungebank. Hierdoor kan je in de zomer lekker relaxen op één van onze loungestoelen.

Tuinmeubelreus heeft verschillende loungestoelen. We hebben goedkope loungestoelen, maar we hebben ook loungestoelen uit het hoger segment. Elke loungestoel heeft een goede kwaliteit en we verkopen de loungestoelen echt voor een Tuinmeubelreusprijs. Hierdoor is er voor iedereen bij Tuinmeubelreus de juiste loungestoel te vinden.

De lounge stoel kan je makkelijk en eenvoudig bij ons op de website bestellen. Nu begrijpen wij natuurlijk dat je een lounge stoel wilt uitproberen om te kijken hoe die zit. Bij ons in de winkel kan je zelfs proefzitten op een lounge stoel en je kan natuurlijk altijd om advies vragen bij één van onze medewerkers. Ook kunt u op onze website gemakkelijk via ons keuzemenu een loungestoel uitzoeken.

Merken en Materiaal loungestoel

In de winkel verkopen wij de bekende merken: 4 Seasons Outdoor, Apple Bee, Lesli Living, Taste by 4 Seasons Outdoor en natuurlijk mogen wij ons eigen merk niet vergeten de TMR Collection die hele mooie loungestoelen aanbieden. Bij één van onze merken zit zeker een loungestoel die bij u past. De merken die in onze winkel een loungestoel verkopen hebben een hoogwaardige kwaliteit voor een redelijke prijs. Hierdoor kan iedereen genieten van onze loungestoel. Met deze loungestoelen in uw tuin kunt u heerlijk relaxen in de zomer.

De loungestoel bestaat ook uit verschillende materialen. Zo verkopen we loungestoelen die gemaakt zijn van Aluminium, Mixed, Rope, Teak en Wicker. De meeste loungestoelen die we verkopen zijn van het materiaal wicker gemaakt. Bij dit materiaal kan je heerlijke kussens uitzoeken waardoor je nog meer kan loungen in je loungestoel.

Accessoires voor bij je loungestoel

Om je tuin, maar ook je loungestoel op te vrolijken kan je kussens gebruiken. Hierdoor wordt niet alleen je loungebank opgefleurd, maar ook de hele tuin. Bij de accessoires vind je ook bescherming voor je lounge stoel. Maar bij onderhoud vind je ook de optie om producten te kopen waarmee je je loungestoel kan onderhouden. Hierdoor gaat je lounge stoel nog langer mee en kunt u nog langer genieten van je lounge stoel.

Loungestoelen

Minimal Price: 99,00