Tafels

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 77

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 77

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vierkant, rechthoekig of rond, Tuinmeubelreus heeft de perfecte tafel voor jou. Het is natuurlijk heerlijk om een grote tafel in je tuin te hebben waar je met de familie aan kan zitten. We hebben ook tafels voor het balkon of mooie sta tafels voor bij een feest en zo is er nog veel meer.

Online tafels kopen

Bij tuinmeubelreus kan je gemakkelijk online een tafel bestellen. Om het u gemakkelijker te maken is er een keuze menu opgesteld waardoor u nog specifieker kunt zoeken naar uw tafel. Zo kan je aanvinken in welke prijsklasse je wilt zitten, van welk merk de tafel is en van welk materiaal de tafel is gemaakt. Nu begrijpen wij dat het niet gemakkelijk is om een tafel te bestellen via een plaatje en daarom bent u ook van harte welkom in onze winkel. In de winkel zijn mooie showrooms te vinden waar de tafels zijn opgezet. Hierdoor kunt u een beeld vormen over hoe de tafel er uit zou zien in uw tuin. In de winkel lopen werknemers rond die altijd bereid zijn om u te helpen. Dus kom een keer langs en laat je inspireren door één van onze showrooms

Merken en Materiaal tafels

De merken die wij in onze winkel hebben die tafels verkopen zijn: 4 Seasons Outdoor, Apple Bee, Lesli Living, Taste by 4 Seasons Outdoor en de TMR collection. Het merk met de meeste tafels is 4 Seasons Outdoor. Maar ook de andere merken bieden mooie tafels aan. De tafels zijn van verschillende materialen gemaakt, zoals: Aluminium, Marmer, Mixed, Rope, Staal, Teak en Wicker.

Accessoires tafels

Wanneer je een tafel koopt is het wel belangrijk dat je die goed onderhoudt. De tafels worden aan allerlei soorten weer blootgesteld en daarom is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Afdekken met slecht weer helpt al een hoop, maar eens in de zoveel tijd zal een tafel toch wel een keer gepoetst moeten worden om zijn kwaliteit te kunnen behouden. Bij accessoires zijn er verschillende producten waarmee de tafels van tuinmeubelreus onderhouden kunnen worden.

Tafels

Minimal Price: 44,95