Tuinbanken

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Tuinbank kopen?

Bij Tuinmeubelreus hebben wij goedkope tuinbanken speciaal voor in jouw tuin! De tuinbanken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Eén van onze tuinbanken is sowieso geschikt voor jou. Natuurlijk moet je niet vergeten om te relaxen met de hele familie op het tuinbankje.

Goedkope tuinbanken

Een goedkope tuinbank kopen doe je dan ook bij ons. Daarbij garanderen we dat de kwaliteit van onze tuinbanken top zijn. Wij bieden dus een tuinbankje voor een goede kwaliteit met een redelijke prijs. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikt tuinbankje te vinden en dat tuinbankje staat vast mooi in uw tuin.

Materiaal en onderhoud Tuinbank

Als je een keus hebt gemaakt om een tuinbank te kopen, dan is deze in 99% van de gevallen van hout. Toch hebben wij ook tuinbanken die gemaakt zijn van het materiaal Wicker. Bij deze tuinbanken kan je heerlijke kussens uitzoeken waardoor je lekker kan relaxen in de zomer. Het is dus niet verwonderlijk dat een houten tuinbank, die altijd buiten staat en dus aan alle elementen wordt blootgesteld, ook goed moet worden onderhouden.

Door de tuinbank goed af te dekken met slecht weer kun je al een hoop extra werk voorkomen. Toch zal het hout van de tuinbank eens in de zoveel jaar moeten worden geschuurd en opnieuw worden opgelakt. Het metaal van het tuinbankje is er vaak eenvoudig af te borstelen. Tevens hebben wij in onze winkel producten waarmee je je tuinbankje kan onderhouden. Op de website is er voor ieder tuinbankje en alle andere tuinsets een onderhoudsproduct te vinden. Hierdoor houdt u uw tuinbankje mooi schoon en kunt u nog lang genieten van uw tuinbankje.

Tuinbank aanschaffen?

Een tuinbank aanschaffen doe je snel en eenvoudig online. Online is makkelijk te zien wat voor prijs een tuinbankje heeft, van welk merk het tuinbankje is en van welk materiaal het tuinbankje gemaakt is. Toch snappen wij ook dat het altijd fijn is om eerst even een proefzit te maken op de tuinbank en daarom staan de tuinbanken natuurlijk ook in onze winkel. Wij zijn bijna elke dag van het jaar geopend, kom dus gerust langs voor vragen en voor het testen van één van onze tuinbanken. Elke tuinbank is op voorraad, dus je kan de tuinbank ook zo meenemen. Hierdoor kan je gelijk van je tuin genieten op één van onze tuinbanken.

Merken tuinbanken

Tuinmeubelreus heeft tuinbanken van de bekende merken 4 Seasons Outdoor en Lesli Living. Deze merken bieden tuinbanken van hoge kwaliteit voor een rendabele prijs, zodat iedereen kan genieten van zijn tuinbank. De prijzen van de tuinbanken liggen tussen de €99,- euro en de €1.149,- Hierdoor is er voor iedereen een tuinbank te vinden. Wij kunnen u garanderen dat elk tuinbankje een goede kwaliteit heeft.

Accessoires tuinbank

Voor bij de tuinbanken hebben we hele mooie accessoires om het tuinbankje op te fleuren. Zo hebben we kussens in verschillende kleuren die het tuinbankje nog romantischer maken. Daarnaast zijn er nog beschermhoezen voor de tuinbanken en andere accessoires die de tuinbanken mooier maken. Met al deze accessoires maak je met het tuinbankje je tuin helemaal compleet.

Tuinbanken

Minimal Price: 99,00