Tuinsets

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Tuinsets

Bij tuinmeubelreus kan je makkelijk en eenvoudig in één keer een hele tuinset kopen. Alle kleuren, materialen, stoelen en tafels zijn zo op elkaar afgesteld dat de tuinset één geheel is. Hierdoor heb je in één keer een tuinset die geweldig bij je tuin past! De tuinsets zijn makkelijk en eenvoudig te bestellen op onze websites. Ook is er op de website duidelijk te zien hoeveel de tuinsets kosten, welke merken we hebben en van welke materialen de tuinsets gemaakt zijn. De prijzen van de tuinsets variëren tussen de €400 en €3000 euro. De tuinsets zijn van goede kwaliteit en worden verkocht voor een scherpe prijs, hierdoor vindt u bij tuinmeubelreus de tuinset die bij je past.

Merken & materiaal Tuinsets

Bij tuinmeubelreus kun je uit verschillende materialen kiezen. Zo is er een mixed tuinset, wat inhoudt dat de tuinset bestaat uit verschillende materialen. Hierdoor kunnen er mooie combinaties ontstaan van verschillende materialen bij tuinsets. De andere materialen waarvan tuinsets gemaakt zijn, zijn Teak en Wicker.

De tuinsets die wij verkopen bestaan uit de bekende merken Apple Bee, Lesli Living en Taste by 4 seasons Outdoor. De merken zijn te vinden op de website of kom even bij ons langs in de winkel.

Accessoires voor bij een tuinset

U kunt natuurlijk uw tuinset opfleuren met één van onze accessoires. Zo hebben wij verschillende kussens in ons assortiment die de tuin opvrolijken. Van de kleur rood t/m de verschillende printjes zorgen ervoor dat er voor iedereen een gewenste accessoire is. Ook hebben wij verschillende beschermhoezen die uw tuinset kunnen beschermen tegen het slechte weer. Op de website is makkelijk te zien welke maten de beschermhoezen hebben en hoe duur de beschermhoezen zijn.

Tuinsets

Minimal Price: 499,00